Author Topic: Fybertech Game  (Read 13542 times)

Silver Ranger

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
Fybertech Game
« on: July 12, 2007, 12:53:01 am »
I was looking at a picture of fybers hidden mountain lab earlier and decided to make a little game out of it.  The lab isn't as curvy as it is in fybers drawing, but fyber and I both think it looks cool.  I hated that I couldn't make any holographic walls as an entrance to the garage (your starting point btw) but besides that everything else is almost exactly the way fyber drew it out.  I also put in a laser assault rifle in the command center so you guys can have a little fun :)

You can get the game here http://files.filefront.com//;8029047;;/
Here is Fyber's drawing so you guys can compare the game to the real thing 

This is still a work in progress, so if you guys find anything i've left out or bugs please post them and i'll fix em' up.

Blazeman

  • BOMBING DOES NOT WORK THAT WAY!
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 157
    • Children of Crisis [FF7 RP]
Re: Fybertech Game
« Reply #1 on: July 12, 2007, 10:36:08 am »
I'm getting an error message from the start. Is there something I'm missing?

FyberOptic

  • King of Earth
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2522
  • Oh god what is that?
    • Fybertech.com
Re: Fybertech Game
« Reply #2 on: July 12, 2007, 10:45:48 am »
He made this using that FPS Creator thing, which actually seemed pretty neat when I saw him warking on it/testing it.  The game runs in your desktop resolution by default, and since the quality was set to high (it doesn't seem to let you change any of that once you create a standalone game with it), it might just not like your peecee.  I downloaded the zip and tried it, and didn't have any prablems.

Altzan

  • Website Designer
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 357
    • My website of boringness
Re: Fybertech Game
« Reply #3 on: July 12, 2007, 12:46:45 pm »
I'm getting an error message from the start. Is there something I'm missing?

Same here. I tried configuring the data text file, but still a no-go.
TORTQUATO TASSO is the best name ever.


RANDOM WEBSITE
SEE MY POKEMANS CARD

FyberOptic

  • King of Earth
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2522
  • Oh god what is that?
    • Fybertech.com
Re: Fybertech Game
« Reply #4 on: July 12, 2007, 02:21:00 pm »
What is the error message you guys are getting, anyway?

Blazeman

  • BOMBING DOES NOT WORK THAT WAY!
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 157
    • Children of Crisis [FF7 RP]
Re: Fybertech Game
« Reply #5 on: July 12, 2007, 03:11:00 pm »
Standard Crash-type error, the type you can (but usually don't) send an error report to Microsoft for.

FyberOptic

  • King of Earth
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2522
  • Oh god what is that?
    • Fybertech.com
Re: Fybertech Game
« Reply #6 on: July 12, 2007, 10:58:09 pm »
Hay, after Silver got his hardware upgrades today, he went from AMD to Intel, and now he can't run the game anymore either.  So I'm curious what you guys run on?

MDude

  • Meticulous Maniac
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 638
  • Enjoy machine world.
    • My Soundcloud Account
Re: Fybertech Game
« Reply #7 on: July 13, 2007, 02:03:13 am »
I also got the generic Windows error. I tried to get the error information, but it didn't let me copy/paste it, and there was too much stuff to type out.

Also, Intel Pentium Three.

Silver Ranger

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
Re: Fybertech Game
« Reply #8 on: July 13, 2007, 02:37:09 am »
I got that same error you guys did earlier, so I started to fool with it just now and I may have found a fix :) I set the dynamiclighting=1 in the setup.ini to 0 you won't have some of the pretty lighting effects anymore but you can play it atleast.

MDude

  • Meticulous Maniac
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 638
  • Enjoy machine world.
    • My Soundcloud Account
Re: Fybertech Game
« Reply #9 on: July 13, 2007, 11:13:46 am »
Still not working.

Blazeman

  • BOMBING DOES NOT WORK THAT WAY!
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 157
    • Children of Crisis [FF7 RP]
Re: Fybertech Game
« Reply #10 on: July 13, 2007, 02:49:11 pm »
AMD. Turion 64. Maybe I should download the "fixed" version to test that out.

Altzan

  • Website Designer
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 357
    • My website of boringness
Re: Fybertech Game
« Reply #11 on: July 13, 2007, 03:42:48 pm »
btw is this FPSC a commerial program?

I have an old comp, it's Vectra Hewlett-Packard, running windows XP.
TORTQUATO TASSO is the best name ever.


RANDOM WEBSITE
SEE MY POKEMANS CARD

Silver Ranger

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
Re: Fybertech Game
« Reply #12 on: July 13, 2007, 09:16:01 pm »
I rebuilt the game with lower lighting and shader settings and removed the laser rifle from the control room. 

I uploaded the new version here http://files.filefront.com//;8047027;;/

Oh, and yes it is a commercial program but I got the demo from here http://www.fpscreator.com/

Altzan

  • Website Designer
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 357
    • My website of boringness
Re: Fybertech Game
« Reply #13 on: July 13, 2007, 10:32:36 pm »
I rebuilt the game with lower lighting and shader settings and removed the laser rifle from the control room. 

I uploaded the new version here http://files.filefront.com//;8047027;;/

Thanks for the effort; however the game still does not work for me.
TORTQUATO TASSO is the best name ever.


RANDOM WEBSITE
SEE MY POKEMANS CARD

Silver Ranger

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
Re: Fybertech Game
« Reply #14 on: July 15, 2007, 03:09:07 am »
I don't know what's wrong with the game, i've tried everything I can think of.  I was kinda looking forward to making it multiplayer game if it had worked for everybody, but I think i'm gonna call it quits for now until they come out with some fixes for all the bugs fpscreator has.